İzleyiciler

30 Ağustos 2013 Cuma

Wishlist #4 ve Project Pan in sonucu :)

Merhaba arkadaşlar :) Sonunda tatilde fırsat bulup yazı hazırlayabiliyorum :) Öncelikle hepimizin 30 Ağustos Zafer bayramı kutlu olsun :)
 Yanıma çok fazla ürün almadığım için ürün tanıtımı yazısıyla karşınızda olamıyorum. Kendim için daha önce başlattığım bir Project Pan'im vardı ve işte sonucu :)

 Gördüğünüz gibi hepsini bitiremesem de bir çoğunu çöpe yollamış durumdayım :) Ankara 2ya döndüğüm de bitiremediklerimide içinde bulunduran yeni bir project pan hazırlayacağım :)

Şimdi ise yakın zamanda almak istediğim ürünlerden bahsedeceğim:)

 İlk olarak Lorealin bu makyaj temizleme suyundan sanırım bir an önce yedeklemem lazım. Kendisinden şu an elimde var ancak yarılamış durumdayım. Daha önce yazısını da hazırlamıştım. Memnunum kendisinden ve yeniden almak istiyorum.

 Bir diğeri de Lorealin çift fazlı makyaj temizleyicisi. Sanırım bu ürünün dış kabı yenilenmiş. Bende çift fazlı olmayanı mevcut pek sevmiyorum kendisini bu ürününü denemek istiyorum.

 Bir çok yerde Garnier'in bu ürünün görüyorum. Ve çok merak ediyorum. Kısa zamanda bende edinip kullanacağım :)

 Nedense bende bir fondöten hastalığı var. Bu ürününde methini çok fazla duyuyorum. Hazır indirim varken bu ay bir an önce alacağım.

 Watsons 'ın meşhur dev maskeleri. Tatile gelmeden önce 2 hafta bu maskeyi aradım. Hiç bir Watsons'ta bulamadım. Stokları bile tükenmiş. Bulursam alıcam :)

 Project pan'imde bitirdiğim bir ürün. Çok seviyorum bu roll-on u yenisini almam lazım :)

 Isana kırık saç uçları için bakım kremi. Geçenlerde bir blogda okumuştum . Uygun fiyatında dolayı denenebilir bir ürün ve kendisi listemde :)

 Rival de Loop ürünleride gayet uygun fiyatlı. Bu tarz makyaj temizleyicileri ssık bitirdiğim için denemek istiyorum.

 Elimde hiç Mac ürünüm yok ve başlangıç olarak kendime alınacak iki ürün seçtim. İlki studio fix pudra.

 dİğeri ise Mac Melba allık :)

Evet bebeklerim kısa zamanda benim olmanız dileğiyle :)

Sizin kullanıp kesin almalısın dediğiniz ürünler var mı ?

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Rimmel London Match Perfection Concealer

 Tekrar merhaba arkadaşlar:) Bir süredir yazısını yazmak istediğim bir ürünü sizlere tanıtmak istiyorum. Aslında bir çok blogda bu ürünü gördük . Bende sevdiğim bir ürün olduğu için kendi yorumlarımla sizlere tanıtmak istedim. İlk olarak şunu belirtmem gerekir ki ben çok göz altlarıma kapatıcı uygulamıyorum. Benim göz altlarımda ne kızarıklık ne morluk gibi sorunlarım olmuyor. Çoğu zaman kullanmak aklıma bile gelmiyor. Ancak özel günlerde yaptığım makyajlarda olmazsa olmaz bir ürünüm oldu kendisi.

 Ürünün kendinden bir fırçası bulunmakta . Ama ben dağıtma işlemini başka bir fırça ile yapıyorum. Ürünü altından sıkarak kullanıyorsunuz.
 Ürünün bendeki rengi 01 Ivory. Yani en açık rengi.


 Ürünün fırçayla dağıtılmış hali ise bu şekilde.

 Kapatıcılığı bir çok kişiye göre yetersiz gelecek şekilde olduğunu okudum. Ancak bana göre iyi bir kapatıcılığa sahip. Ben bu ürünü daha çok aydınlatıcı olarak kullanıyorum. Göz altlarımı aydınlık bir görüntüye kavuşturuyor ve bu yüzden kendisini çok severek kullanıyorum.

 Sizlerde benim gibi yoğun kapatıcılık aramayıp ancak özel günler için kusursuz makyaj yapmak istiyorsanız gönül rahatlığıyla önerebilirim. Çok yoğun kapatıcılık istiyorsanız bencede yeterli gelmeyecektir ürün gayet hafif bir yapıda.Ben bu ürünü çok severek kullanıyorum. Ya sizler ?


Tatile Giderken yanıma neler aldım ? :)

Merhaba arkadaşlar yarın sabah Didim' e gitmek üzere yola çıkıyorum. Ve Bu sefer çok fazla ürün almamaya dikkat ederek kendime bir çanta hazırladım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Bu gördüğünüz güzellik benim tatil için makyaj bavulum :)

 İlk olarak bakım ürünlerim :) Makyaj temizleyiciler olmazsa olmaz :) Toniğim ve maskem. 7 günde olsa bakımı ihmal etmemek lazım.

 Bunlar da genel olarak ihtiyacım olacağını düşündüğüm saç ve günlük bakım ürünlerim . Bazılarıda bitsin artık dediğim ürünler. Umarım dönüşte bavulu hafifleterek gelebilirim :)

 Şampuanlarım :) Ve duş jelim :)

 Veeee en dikkatli seçtiğim çok aşırıya kaçma istemediğim kısım makyaj malzemelerim. Olabildiğince minimumda tutmaya çalıştım. Yanıma özellikle paletlerimi almadım. Çünkü gidip gelirken perişan etmek istemiyorum. Göz makyajı için tattoolar yeterli gelecektir diye düşünüyorum :) Ve dönüşte umuyorum ki bir çok ürünün yazısı da sizi bekliyor olacak. Aslında gittiğim zaman vakit bulabilirsem sizinle yorumlarımı paylaşmaya devam etmek istiyorum :)

Benim tatil için seçtiğim ürünlerim bunlar. Nasıl buldunuz ?

23 Ağustos 2013 Cuma

Günün Kombini #3

Merhaba arkadaşlar :) Son zamanlarda kıyafet kombinlerimi de paylaştığım yazılar olmuştu. Daha çok kozmetik ürünü tanıtmak istediğim için bir süredir paylaşmamıştım. Yazın son günlerini yaşarken sizlere bu yaz çok sevdiğim bir elbisemi göstermek istedim. Kesinlikle bu yaz çok severek giydim :) Kendisi sevgilimin bana hediyesiydi.



 Lcw 'nin bu yaz çıkardığı elbiselerden en beğendiğim bu elbiseydi :) Şu an indirimde 20 tl biz ilk çıktığı zaman almıştık. Beğendiyseniz çok uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Ancak renk seçeneği mağazalarda gördüğüm kadarıyla fazla kalmamış.
 Bu elbisenin en çok yakasındaki boncukları seviyorum. Kolye gibi durduğu için haricinde bir aksesuar kullanmama gerek kalmıyor. sadece bir bileklikle halledebiliyorum. Ayrıca elbisenin sırtındaki kalp şeklindeki penceresi de çok hoş bir detay.
 Ayakkabı olaraksa Deichmann dan 19.90 a aldığım bu güzel converse modelindeki ayakkabıları tercih ediyorum. Ben genelde böyle tatlı kısa elbiselerde babet yada bu tip ayakkabıları seviyorum. Bu cici tarzdaki elbiselere topuklu ayakkabıları hiç yakıştırmıyorum nedense :)

Sizler beğendiniz mi ?

22 Ağustos 2013 Perşembe

Sephora 45 Numaralı Mineral Pudra Fırçası

 Merhaba arkadaşlar :) Geçenlerde bir alışverişimde Sephora'dan bu fırçayı almıştım. Bir süredir ten makyajımı uygulamak için güzel bir fırça arayışı içindeydim. İnternette ki araştırmalarım sonucunda bu parçanın hem pudra hem allık hemde fondöten uygulamada çok başarılı olduğunu okudum ve kararımı bu fırçadan yana verdim.



 Bu fırça sık kıllardan oluşuyor. Ve çok yumuşak :) Fondöten uygulamada kesinlikle çok başarılı ancak sık sık yıkamanızı öneriyorum. Çok kirlendiği zaman istediğiniz performansı alamayabilirsiniz. Pudra uygulama konusunda ise çok çok iyi. Pudrayı çok güzel tutuyor. Allık uygulamak için çok tercih etmiyorum çünkü çok fazla ürün alıyor. Ben ten makyajım için aldım ve gerçekten çok ama çok memnunum :) Fırça arayışım şimdilik bu fırça ile sona erdi :) Fiyatı 42.75 tl. Bu fiyata değer mi derseniz bana göre değer:)

 Herkese güzel günler diliyorummm :)

20 Ağustos 2013 Salı

The Balm Shady Lady far paleti

 Merhaba arkadaşlar :) Günün ikinci yazısı ie karşınızdayım. Yine bir indirim döneminde aldığım ve aldığım için çok mutlu olduğum bir palet var karşınızda. Bu paletin vol2 vol3 olarak da çeşitleri bulunmakta. Benim bu paleti tercih etme sebebim ise uzun uzun araştırma yaptıktan sonra olmadı açıkcası. Görkem'in çok sevdiğim videoların birinde yeşil gece makyajı için kullandığı paletti. O videodan sonra aklımda kalmıştı. Neredeyse o yeşil far için aldım diyebilirim hatta.

 Sevgili Görkem'in o sevdiğim güzel makyajı ise bu şekilde. İki kere bu şekilde bende uyguladım gerçekten çok beğenildi.


 Farların renkleri ise bu şekilde. Yeşilin dışında ise çok sevdiğim bir diğer renk ise eflatun olan ışıltılı pembemsi renk tam tanımlayamadım kendisini ama ela gözler için gerçekten çok ideal bir renk. Bir başkası ise ilk sırada ortada bulunan far çok güzel bir bakır tonu. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir renk.
 The balm'ın elimde bildiğiniz üzere bir çok paleti var. İçlerinde benim en çok sevdiğim hep Balm jovi paletti ancak bu paletteki farların performanslarını gördükten sonra açık ara bu palet favorim oldu. Kalıcılıkları bazsız bile harika. Kısacası ben bu paletle aşk yaşıyorum. İster günlük ister gece tüm makyajlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben daha çok gece makyajlarında ve özel gün makyajlarında kullandım.
 Fiyatı ise indirimsiz 60 tl

Herkese güzel günler diliyorum :)

L'oreal Paris Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

 Merhaba arkadaşlar :) Ben makyaj temizleme suları konusunda biraz hassasım hatta baya hassasım. Bioderma haricinde Bir süre öncesine kadar hiç kullanmamıştım. Ama artık daha uygun fiyatlı ürünlerden de elimde bulunsun istedim. Bu ürününde objektif yorumları gayet iyi olunca indirim zamanında aldım. Ve o günden beri kullanıyorum. Yorumlamak için beklemek istedim. Cildimin bir tepki gösterip göstermeyeceğini gözlemek istedim ve şimdi yorumlamaya hazırım :)

 Cilt makyajını gerçekten harika bir şekilde temizliyor. O konuda hiç sıkıntı yok. İlk günlerde cildimde yapış yapış bir his bırakıyordu. şimdilerde ise nasıl oldu bilmiyorum ama o his yok. Göz makyajı konusunda ise çok başarısız. Kesinlikle reklamlardakine aldanmamak lazım. Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu bittikçe alabilirim. Bu tarz ürünlere daha fazla ihtiyacımız var :)

 Ürünle ilgili sorun denilir mi bilmiyorum ama benim kapağından dolayı sorunum var. Sanırım şişenin dikdörtgen tasarlanmış olmasından dolayı ters çevirip pamuğa aldıktan sonra baya bir ürün boşa gidiyor. Bu yüzden de ürün hızla azalıyor.
 Fiyatı normalde 15 tl civarında. Ama ilk ıktığı süreçte 10 tl civarında satıldı. Şu anda fiyatı hakkında yorum yapamayacağım :)

Herkese güzel günler :)

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Flormar cc cream ( CC02 )

 Merhaba arkadaşlar :) Flormar son zamanlardan gerçekten farklı ürünleriyle dikkat çekmekte. Ve mağazada ettiğim sohbet sonuucun da öğrendiğim kadarıyla artık kendi mağazaları haricinde hiç bir yerde satışı olmayacakmış. Buda artık farklı fiyatlarda ürünlerini bulamayacağımızı gösteriyor. Ayrıca kalitesini gerçekten artırdığını düşünüyorum. Ve eskisine göre ürünlerini daha bir güvenle kullanıyorum. Son zamanlarda çıkardığı bu cc kremi gerçekten büyük bir merakla aldım. Bakalım yorumların neler ?



 Bendeki çeşiti yeşil olanı. Yani kızarıklıkları nötürleyen çeşiti. Genel olarak ilk baktığınızda kaliteli bir duruşu var ben dış tasarmını beğendim.


 Ürünün bence en büyük ve tek sıkıntısı tüp şeklinde olduğu için kapağını açtığınız anda fazla miktarda bir ürün resmen fışkırıyor ve boşa gidiyor. Kapağı açarken cidden dikkatli olunması lazım ki ben bu tarz ürünlerde hep bu sorunla karşılaşıyorum. Ürün ise içinde yeşil küçük tanecikler bulunduruyor ve ürünü kullanırken bu tanecikler patlıyor. Ben bir süredir bu ürünü kullanıyorum ve cildimde hiç bir kötü etkisi ile karşılaşmadım.


 Ben kızarıklıklar konusundaki etkisini elimin üzerindeki bir izde göstermek istedim. Bu ciddi bir kırmızılık yüzümüzde bu kadar kızarıklıklar varsa zaten bu ürün ve benzeri ürünler onları kapatmak için yetersiz olacaktır. Ancak bu kadar kırmızılıkta bile ciddi bir etki gösterdiğini söyleyebilirim. Yağlı ciltler bu ürünü tek başına kullanacaklarsa parlama sorunu ile karşılaşabilirler. Kesinlikle pudra ile bunun önüne geçilebilir. Ben cildimde gerçekten hoş göründüğü düşünüyorum ve kızarıklar üzerinde ciddi etkisi var. Bu ürünü gerçekten çok sevdim. Fiyatı ise 23 tl civarında. Kesinlikle bir şans verin derim.

Diğer çeşitlerini kulanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum :)

Yazlık kıyafet alışverişim :)

 Merhaba arkadaşlar :) Ankara 'da bulunduğum için yıllardır piyasadan daha ucuza ve güzel ürünler bulabildiğim bir mağaza var adı Gezer. Özellikle Kızılay'da adım attığınız her yerde bu mağazadan görebilirsiniz. Ben bu mağazanın Ümitköy'deki şubesine sürekli giderim. Ve bugünde uğradım ve kendime uygun fiyatlı bir kaç parça kıyafet aldım. Fikir vermek amacıya da sizlerle paylaşmak istedim bakalım neler almışım :)


 Bu güzel dantel detaylı sarı gömleğin en çok yakası hoşuma gitti. Çok severek aldığım bir şifon gömlek oldu. Fiyatı 16 tl :)


 Bu pembe gömleğinde rengine vurularak aldım :) Cep kısmına kadar şifon detayı mevcut. Fiyatı 9.90 tl.


 Bu değişik desenli siyah detaylı önden bağlamalı gömleğinde beni en çok fiyatı cezbetti. 5.90 tl :)


 Bu gömleğin ise hem şifon olması hemde fiyatı yüzünden aldım :) 5.90 tl.

 Gezer mağazasından aldığım son ürünüm ise bu güzel beyaz pantolon oldu. Bu pantolonun bende farklı renkleri de mevcut. Özelikle başka markadan almıyorum çünkü bu pantolonun yıkadıktan sonrada üzerindeki ütü izi hiç bozulmuyor :) Buda bana çok büyük bir kolaylık sağlıyor. Fiyatı 35 tl :)

 Bu hasır şapkayı da haftaya tatile gideceğim için aldım. Fiyat 6.50 tl

 Son olarak ise Deichmann mağazasından bu çantayı aldım. Siyah bir çantaya ihtiyacım vardı. Ve bu markayı gerçekten çok seviyorum. Fiyatı 40 tl.


Herkese güzel günler diliyorum :)