İzleyiciler

28 Ocak 2014 Salı

Avon Lip Crayon ( Kalem ruj ) Showstopper pink

Herkese Günaydınlar :) Güzel bir güne Merhaba :)


 Bugün konuğumuz Avon'un kalem ruju ... Katalogdan seçtiğim için tam olarak yapısının nasıl olduğunu bilmeden aldım. Ben hafif bir pembe tonu beklerken gelen renk çok farklı oldu. Sanırım katalog biraz yanıltıyor.

 Kalem rujları kullanım açısından çok pratik ve hatasız uygulama sağlaması açısından çok iyi buluyorum. Ekstra bir dudak kalemine gerek kalmıyor.



Rengi biraz koyu bir pembe ve içinde simler barındıran bir renk.

İçinde simler barındığı için pek elim gitmiyor. Çünkü açık konuşmak gerekirse simli rujları hiç ama hiç sevmiiyorum. Çok yapmacık duruyor. Bu ruj günlük kullanım için baya bir ağır geldi bana. Bir kaç kullanımdan sonra rafa kaldırdım zaten.


Arkasından çevrilerek açılan bir paketi var bu gerçekten çok iyi bir özellik :)




 Rengini ise flaşlı ve flashsız olarak paylaşıyorum . İçindeki simler çok net belli olan simler olmasaydı daha çok seveceğim bir ürün olacaktı. Kendisiyle ben anlaşamadım. Fiyatı 15 tl civarında...


Sevgiyle Kalın :)


27 Ocak 2014 Pazartesi

Rival De Loop CC Krem


 Merhaba arkadaşlar :) Son zamanlarda bb ve cc kremler çok gündemde :) bb kremleri çok sevdim ama cc kremlerle tam olarak anlaşamadık sanırım. Kullandığım cc kremlerde genel olarak daha az kapatıcılık durumu gözledim buda benim pek hoşuma giden bir durum olmadı açıkcası :)

Ve en son Rossmann indirimde fiyatından dolayı ok merak ettiğim bu cc kremi bir süredir deneyimledim ve şimdi yazısını hazırlayabiliyorum :)

 Rival de Loop markasının bir kaç ürününü kullandım ve sevdiğimi söyleyebilirim. Hem güvenilir bir marka da olduğunu düşünüyorum. Zaten uygun olan fiyatları varken birde indirim olunca almamak elde değil :) Bu kremi de ben indirimde 5 tl gibi bir fiyata aldım.



Ürün koruma anlamında da çok iyi ayrı bir kutudan çıkıyor. Bazı firmalar maaesef bunu bile düşünmüyor. Bendeki rengi açık tonu (Hell ) . Ancak bu kremde ben ve benim gibi hep aynı sorunu yaşayan kişiler çok. Maalesef rengi açık ton olmasına rağmen çok koyu.


 Firmanın ürün hakkındaki vaatleriyse bu şekilde...

Gelelim ürünün yappısına... Ben bu ürünün yapısını aslında beğendim. ok akışkan bir yapısı yok. Çok da katı bir yapısı yok. Tam olması gerektiği gibi. Kolay dağılıyor ama cilt biraz zor emiyor. Bütünleşme sıkıntısı biraz büyük. Ben bu ürünü renginden dolayı direk tek başına kullanamıyorum. Fondötenim altına baz olarak uygulayarak kullanmaya çalışıyorum. Bu şekilde iyi bir kullanım sağlanıyor. Buğday tenli kişilere renginin uyacağını düşünüyorum. Ama beyaz tenlilere çok koyu gelecektir.


Yapısı ve rengi ise bu şekilde...


Daha açık bir rengi çıkarsa sevebileceğimi düşünüyorum. Ancak şu anda anlaşamadık kendisiyle :(

Sevgiyle kalın :)

24 Ocak 2014 Cuma

Gratis Alışverişi #23


 Bugün malum %40 indirim vardı ve benim de merak ettiğim ürünler :)

 Çok faza birşey almadm pamuk ihtiyacım vardı. Bu bigudiler instagramda çok övülüyordu bende denemek istedim 2.90 gibi bir fiyata da gelince karşı koyamadım :) İki adet oje kağıt maske ve Lee Stafford saç ürünleri en kısa zamanda deneyimp yorumlarımı paylaşacağım :)


 Birde bugün bi değişiklik yapıp kahve olan saçlarıma biraz kızıllık katmak istedim ancak baya bir kızıl oldu kendileri :) Işıksız ortamda kahve gibiyken ışıklı ortamda bidiğiniz kızıl oldum bakalım siz beğenecekmisiniz :)

 Durum budur sizce güzel olmuş mu ?

 Sevgiyle kalın :)

23 Ocak 2014 Perşembe

The Balm Hot Mama Allık :)


 Merhaba arkadaşlar :)

 Bugün sizlere çok ama çok severek kullandığım ve hep favorim olan allığımı tanıtacağım. Zaten bu allığın yazılarını ve övgülerini bir çok blogdan biliyorsunuz. Bende bloğumda yer vermeseydim Çok büyük haksızlık etmiş olurdum :(



The Balm ürünlerinin hepsinin dış tasarımları gerçekten çok şeker :) İlk olarak dış görünüşleri kalbimizi fethediyor ...

Şunu da unutmamak gerekir ki The Balm ürünleri içeriği temiz olan ürünler... Bu da bu markayı seçmek için önemli bir ayrıntı...


Allığın dışında bir koruma kabı mevcut.. Onu çıkardığımız zaman mıknatıslı olan kabıyla allığa ulaşıyoruz... Ve tataaamm... Altın ışıltıları olan harika bir şeftali pembe arası bir ton... Ve aynasının da içinde bulunduğu mıknatıslı kabı...


Daha yakından rengine bakacak olursak bu şekilde... Ben bu allığın en çok içindeki o belli belirsiz altın ışıltılarını seviyorum. Yaptğınız her ton makyaja ve her cilt tonundaki kişiye yakışıcak bir allık... Yoğunluğunu ayarlayarak her makyajla da kullanılabilecek bir ürün..

Eğer The Balm'ın allıklarından almak istiyor ama hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız ilk olarak bu allığı edinebilirsiniz :) 


Fiyatı 35 tl civarında... Ancak indirimleri takip ederseniz çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz... The Balm markası ükemizde sadece Gratis mağazalarında satılmaktaa...


Benim yanağımda duruşu ise şu şekilde...


Sevgiye Kalın :)

Alışveriş #22


 Merhaba arkadaşlar :)

Uzun bir süredir alışveriş postları yapmıyorum farkındayım :) Bunun sebebi alışveriş yapmıyo olmam değil. ncak blogla çok ilgilenemediğimden dolayı oldu .

 Yakın zamanda sephora indiriminden ve Yves Rocher'dan küçük bir alışverişim oldu. Fikir vermesi adına paylaşıyorum.


 Satıcı kızın çok güzel rengi var diye diye sattığı iki adet ruj Allah'tan çok kötü çıkmadılar ama bayıldım da diyemiyorum . Tanesi 9.90 tl idi . Ve siyah jel eyeliner açmadım hala kendisini nasıl bilmiyorum 5 tl idi. Umarım sephora indirimlerinde bir daha ki sefere daha iyi ürünler bulunabilir. En azından ruj çeşiti adına...


 Sabah aldığım bir mesajla kendimi Yves Rocher'da buldum. Herhangi bir alışverişinize far hediye ediyoruz diye. Bende bir merakla gittim. Çünkü bu tarz kampanyalarını hep kaçırıyordum. Bu gözenek temizleyici maskeyi adım. Bugün denedim güzel gibi şimdilik umarım etkileri de zamanla güzel olur :) 18 tl civarıydı.

 Gelelim hediye kısmına 3-5 tane far rengi seçip ki oda en pigmentsiz olanları sanırım denerken resmen farı kazımak zorunda kaldım. Hiç ama hiç memnun kalmadım. Bu şekilde elimizdekileri verip de kurtulalım cinsinden bir kampanya olmuş. Yapmasaydınız daha iyiydi. Daha önce makyaj ürünlerini kullanmadığım için bilmiyordum da. Bundan sonra çok iyi yaklaşacağımı da sanmıyorum maalesef. Ayrıca far hediyesini almak içinde %25 Hediye çeki kullanmak zorundaymışız ve Şubat ayının sonuna kadar da bir daha indirim hakkı kullanamayacakmışız. Açıkcası ben indirim olaylarından hiç bir şey anlamadım. Ki gelen mesajda her durumda hediye olarak ta özellikle belirtilmişti. Sevdiğim bir markaydı ancak şu anda beni hayal kırıklığına uğrattılar...


 Siz neler düşünüyorsunuz? ... Bir tek benim mi başıma geliyor yoksa böyle şeyler merak ediyorum..


 Sevgiyle kalın...

Flormar ojelerle oje tasarımı :)



 Merhaba arkadaşlar kendimi biraz ojeler konusunda geliştirmeye karar verdim :) Bakalım nasıl olmuşlar :)

 Kullandığım ojeler :)


Kullandığım taban rengi 413 , simli renk ise 394... Koruyucu olarak ise NYC top coat kullandım :)




 Ve sonuuuç :)



 Sizce nasıl olmuş? Beğendiniz mi ?

Bourjois Rouge Edition 13 Numara Kırmızı Ruj


 Herkese tekrar merhaba :) Yeni konuğumuz benim favori kırmızı rujum :) Şans eseri indirime denk gelip kalan ürünlerden gözüme alınabilecek görünen tek renk 13 numara :)


 Bu marka ülkemizden kalkmak üzere ... Ve ben çok fazla seveninin olduğu düşünüyorum bu yüzden de hem kendim için hemde sevenleri için çok üzücü bir durum...

 Ürün siyah kaplı gayet şık duran bir tasarıma sahip.



Rengi ise gördüğünüz gibi tam bir kırmızı :) 

Yapısı çok ama çok güzel yumuşacık çok kolay sürülüyor. Ne parlak ne de mat bir duruşu var. Sürüdğünüz zaman gayet canlı duruyor. Ve bu rujda şunu farkettim ışığa göre rengi bordo ve kırmızı arasında gelip gidiyor. Bunun sebebini hala anlamadım ama hoş görünüyor.

Ben bu ruju herşeyiyle çok ama çok seviyorum. İndirim bitip tamamen ülkemizden kalkmadan kesinlikle almanızı tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız. 

farklı ışıklardaki duruşları ise şu şekilde;

 
 


Fiyatı ise indirimle 17 tl civarında idi. Watsons, YKM ve Rossmann 'ın bazı mağazalarında bulabilirsiniz.

Sevgiyle kalınnn :)

22 Ocak 2014 Çarşamba

Rival de Loop Triple Shock Maskara


 Günaydın herkese :)
 
 Biraz üzerimde burukluk, mutsuzluk var bugün ve maalesef bir sürede geçmeyecek sanırım. Ama herşeyin hayırlısı olsun deyip çok fazla dağıtmadan ürün tanıtımıma geçiyorum.

 En son yılbaşı indiriminde Rossmann daki %50 indirimden kaptığım sırf denemek için aldığım bir maskaradan bahsedeceğim. İndirimde özellikle farklı fırça yapılarına sahip ürünleri seçmeye çalıştım. İşte buda onlardan birisi. İndirimde 3 tl gibi bir fiyata sahipti.

 Rival markası fiyatına göre performansı çok iyi olan bir marka bana göre. Ama her zaman alırken iyimidir acaba diye bir soru işareti oluşmuyor değil. Çünkü bazı rujlarını hiç sevmememiştim.


 3 'lü bir fırçaya sahip. Bu bana hiç farklı bir maskara izlenimi vermedi kullandığımda. Bir çok maskara gibi kirpiklerimi belirginleştirdi. Tek tek ayırma konusunda çok çok iyi olmasa da kötü diyemem. Bazen yapıştırabiliyor. Günlük kullanımda bana yeterli gelen bir maskara oldu. Sadece çok uzun süre kirpiklerinizde kaldığı zaman biraz sertleşiyor. Ama bildiğimiz rimel sertleşmesi gibi değil. Çok katı bir hal alıyor. Kullanılıacaksa aşırı uzun süreli kullanılmamalı bence.

  Temizlenmesi ile çok rahat. Hemen kirpiklerinizden ayırabiliyorsunuz.


 Fırçasının daha yakından görünümü ise bu şekilde...

 Kısacası günlük kullanımda aşırı uzun yada aşırı volume istemeyen sadece belirginleşsin isteyen ve uygun fiyatlı bir ürün arayanlara önerebileceğim farklı bir maskara :) Ben günlük kullanımda son zamanlarda tercih ettim :)

 Sevgiyle kalın :)

H&M Gel Eyeliner


 Herkese merhabalar :)

Bugün sizlere merak edilen ve benim bu yıl Wishlist'im de bulunan bir ürünü tanıtacağım sizlere...

Herkesin bildiği gibi H&M in kozmetik ürünleri hem ucuz hemde performans açısından gerçekten güzel :)  Gel eyeliner ı sitede ilk gördüğümde çok merak etmiştim. İhtiyaç dolayısından değil sırf meraktan :) Çünkü Maybelline gerçekten yeterli geliyordu :)

Gördüğünüz gibi çok ufak bir kutuda kendisi. Tahmin edebileceğiniz boyuttan biraz daha küçük gördüğünüz zaman hayal kırıklığına uğramayın :) Plastik bir kapta kendisi. Ve fırçasıyla birlikte. Üst kısmını Çektiğiniz zaman fırçasını görebiliyorsunuz.

 Fırçası açıılı bir eyeliner fırçası değil. Dz bir fırça. Ben böyle fırçalarla uygulama yapmayı pek sevmiyorum. Ben jel eyelinerla rda Avonun fırçasını gerçekten uygulama açısından çok beğeniyorum. Ama kendi içinden çıkan fırçada kesinlikle kötü değil. Denediğim zaman kolay uyguama yapılıyor. Ama çok ince bir eyeliner çizgisi çekmekte zorluyor.

 Kalıcılık konusuna geldiğimiz zaman ise kullandığım zaman 8-9 saat boyunca hiç bozulmadan gözümde kalıyor. Ama ben far bazı da kullanıyorum. Bunu da dikkate almak gerekir. Ama yapı olarak maybelline e çok benzediği için bazsız da kolayca dağılıcağını düşünmüyorum. Çünkü çok çabuk sabitleniyor kendisi.




 Eyeliner ın rengine baktığımız zaman ise yeterince siyah :) Ama fırçaya çok ürün almazsanız istediğiniz siyahlığı tam elde edemeyebilirsiniz. Ben bozulma yapmadığı için iki kat geçebiliyorum.

Gözümdeki duruşu ise şu şekilde...




 Ben bu ürünü severek kullanıyorum. Umarım kısa sürede kurumaz ve uzun süre kullanabilirim :) Fiyatı ise 9.90 tl .

Sevgiyle kalın :)

21 Ocak 2014 Salı

En Etkileyici Parfümler

Özgür, duru, romantik, baştan çıkarıcı… Tarzınız ne olursa olsun kısa bir araştırmayla hayalini kurduğunuz parfüme ulaşmanız an meselesi. Parfüm seçiminde notaların tene uyumu ve uyandırdığı duygular kadar şişe tasarımının etkileyici olması da önemli. Parfümünüz bir bütün olarak sizi yansıtmalı. Bu amaçla sizler için en etkileyici parfüm şişelerini derledik.

Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire, küçük siyah elbisenin fenomen hikayesiyle romantik aynı zamanda yaramaz ve baştan çıkarıcı kadınlara sesleniyor.


Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Paco Rabanne Invictus

Sizi erkeklerin yeni güçlü dünyasına çağıran Paco Rabanne Invictus’un tasarımı da kendisi gibi yenilmez!



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Marc Jacobs Daisy

Zamanında yaratıcı tasarımıyla FIFI ödüllerini de kazanan Marc Jacobs Daisy, senelere meydan okuyor ve orijinalliğini koruyor. Şişe tasarımı parfümün adı gibi papatya şeklinde ve çok renkli! Enerjik ve cesur kadınların seçimi Marc Jacobs Daisy, meyveli notalarıyla bağımlılık yaratıyor.



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Roberto Cavalli Just Cavalli

Piton, cam ve metalin birleşimiyle hayat bulan tasarım, Cavalli erkeğinin baştan çıkarıcı karakterini ve tutkusunu yansıtıyor.



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Flower in the Air

Flower in the Air, şişe tasarımında her detayın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir diğer parfüm. Çiçeklerin özgürlüğünden esinlenen tasarım, kırmızının enerjisinden yararlanıyor ve kısalığıyla Flower by Kenzo ile arasındaki bağı vurguluyor.



Bu ürünü incelemek için tıklayın.

Lolita Lempicka Feminine

Lolita Lempicka Feminine, elma şeklindeki tasarımı ve mor rengiyle masallar kadar tutkulu!

Bu ürünü incelemek için tıklayın.

İçlerinden hiçbiri size göre değil mi? Ya da parfümünüzü değiştirmek mi istemiyorsunuz Hepsiburada’da 99,90 TL’den başlayan fiyatlarla alabileceğiniz yüzlerce parfüm modelini inceleyebilirsiniz veya kendi parfümünüzün Hepsiburada.com’daki fiyatına göz atabilirsiniz. Hepsiburada.com’daki parfümler için tıklayın. :)

Bir boomads advertorial içeriğidir.

20 Ocak 2014 Pazartesi

Yakında blog'ta


 Son zamanlarda blog da çok fazla cilt bakımı ürünü yazıları oldu :) Bu durumda bunu değiştirmek gerektiğini düşnüyorum ve yakında blog'ta daha çok renkli kozmetik ürünü yazıları bulabileceksiniz .

Peki hangi ürün tanıtımları yer alacak :)

1) RDL triple shock maskara
2) Bourjois ruj
3) Avon kalem ruj
4) Maybelline ruj
5) H&M jel eyeliner
6)RDL CC krem
7) The balm far bazı
8) The balm hot mama allık
9) Patel duo allık

Bu ürünler ile ilgili ayrıntıları öğrenmek istiyorsanız takipte kalın :)

Diadermine Ekspres 3'Ü 1 Arada Temizleyici Su


 Herkese Tekrar iyi akşamlar :)

 Günün ikinci yazısıyla karşınızdayım. Şans eseri aldığım güzel bir makyaj temilzeyicisinden bahsedeceğim sizlere. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ürün tüm cilt tipleri için uygun diye satılıyor ancak çok yağlı ciltlerin kesinlikle uzak durması gerektiğini düşünüyorum.

 Blogların genelinde bu markayla ilgili bir çok olumsuz yorum okuduğum için hep önyargım vardı. Ancak bu ürün benim önyargılarımın yıkılmasına yardımcı oldu.

 Ürün hem cilt, hem göz , hem de dudak makyajını temizleyeceğini iddia ediyor. Göz makyajında çok başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim.Çünkü suya dayanıklı ürünlerde kendisini başarısız buldum. Ancak cilt ve dudak makyajını gerçekten güzel temizliyor. Üzerinde de vitamin içerir ibaresi var. Ve bu durum cildin kızarmasını önlüyor ve yatıştırıyor. Temizledikten sonra da hafif bir nemlilik hissi yaratıyor ki ben rahatsız olmadım.

 Ancak ben bu ürünü kullandıktan sonra cildimi yıkama jeli ile de yıkıyorum. İçim öyle daha rahat ediyor.

 Ürün 200 ml . Ve bir yıl kullanım ömrü var. Ben kendisinden en son indirimde 2 tane edindim ve gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Cildimde herhangi bir sivilcelenmeye de neden olmadı. Aksine yatıştırdığını düşünüyorum.

 

Ürünün diğer temizleyicilerden önemli bir farkı var. Oda sprey başlığa sahip olması bu sayede kullanırken çok fazla ürünü pamuğa almıyorsunuz ve ürün ziyan olmuyor. Bu konuda gerçekten çok iyi yaptıklarını düşünüyorum.

Fiyat olarak ise 10-15 tl arasında değişiyor :)

Loreal den memnun kalanlar bu üründen de bence memnun kalacaklardır ki ben loreal temizleyicim biterken yüzümde sivilcelenme sorunu yaşadım ve direk çöpü boyladı kendisi. Bu konuda bir uyar yapmak istedim ki bir kaç blogger arkadaşımdan da bu durumu duydum. Benden söylemesi :) 

Sevgiyle kalın :)