İzleyiciler

26 Temmuz 2014 Cumartesi

Maybelline Baby lips ( pink punch & cherry me )


 Merhaba arkadaşlar sonunda bloğuma dönebildiğim için çok mutluyum artık aksatmadan sizinle yazılarımı paylaşabileceğim bir döneme adım atıyorum.

 İlk olarak sizinle çıktığından beri çok severek kullandığım ve ülkemize yeni gelen bu güzel lip balmlardan bahsetmek istedim.



 Ben bu ürünlerden ilk olarak pembe renkte olanı aldım. Genelde bu rengi tercih ediyorlardı ve benim pembe takıntım ve görüntüsünün şekerliğinden dolayı aldım. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum kendisini. Yaz aylarında zaten sıcaktan bunalıyoruz ve makyaj malzemeleri ciddi ağırlık yapıyor. Birde rujum bozuldu mu silindi mi dağıldı mı durumunu yaşamak açıkcası benim açımdan tam bir eziyet. Çok hafif bir renk veriyor zaten kendisi. Sık sık tazelemek konusunda da ben sorun yaşamadığım için bu yaz favorim bir ürün oldu kendisi. Bazen de rujların altına nem vermesi açısından kullanıyorum.




 Aslında nem ve dudaklarımızı korumak açısından pek bir işe yaradığını düşünmüyorum. Anlık bir etkisi var sadece. Ama hem görüntüleri hemde hafif renk vermeleri sebebiyle çok severek kullanıyorum.

 Cherry me rengi ise evimin yeni üyelerinden. O daha kırmızı pembe arası bir renge sahip ama birbirlerinden aşırı bir farkları da yok gibi :)



 Kalın olarak sürülmüş olan pink punch rengi ince olan ise cherry me .

 Ben bu iki ürünü de çok sevdim ve benim beklentilerimi karşıladı.

 Fiyat 5.99 tl . Watsons ve Gratislerde bulabilirsiniz :)


Kendinize iyi bakın :) Sevgile Kalın  :)

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Yakın da döneceğim :)


 Merhaba arkadaşlar bloğumu çok uzun süredir ıssız bıraktım ancak malumunuz ki bir kpss derdi var başımda... 5 Temmuz da ilk kısmını bitirdik ama bizim ki bitmedi bu hafta sonu da alan sınavına girip bu maratonu umarım güzel bir sonuçla tamamlayacağım :)

 Sınav dan sonra yine yazılarımla yorumlarımla bloğumu bir an önce canlandıracağım :) Sizlere o kadar çok anlatmak istediğim ürün var ki :)

 Sınav için dualarınızı bekliyorum :) Allah emek harcayan herkesin yanında olsun inşaallah :)

7 Temmuz 2014 Pazartesi

Garnier BB Krem'in yeni ve güçlü versiyonu: Garnier BB Krem Saf & Temiz



Garnier’nin BB Kremini uzun süredir kullanıyorum. Hatta bu ürün sayesinde normal fondöten kullanmaktan vazgeçtim. Normalde kızarıklıklara ve sivilcelenmeye çok yatkın bir cildim vardır. O yüzden etkili bir kapatıcı krem her zaman ihtiyaç duyduğum bir şey. Garnier’nin klasik BB Kremi, yani “Miracle Skin Perfector” fazla şikâyet duymadığım bir ürün. Şu anda zaten dışarı çıkmadan önce bu ürünü kullanmaya devam ediyorum.



Garnier BB Kremin yepyeni versiyonu “Saf & Temiz” ya da global adıyla “Pure Active” ise benim için tam bir sürpriz oldu. Pure Active, Garnier’nin geliştirdiği yeni bir formül. Başta akneli, kızarıklı ciltler olmak üzere çeşitli sorunlardan muzdarip ciltleri hedef alıyor. Güçlü anti bakteriyel özellik taşıyan salisilik asit ile cilt tonunu eşitleme özelliğine sahip mineral pigmentler bu formülün içeriğinde bulunuyor. Ayrıca cildi güneşin zararlı etkilerinden korumak için 15 GKF de üründe yer alıyor. “5i 1 Arada Teknolojisi” ile cilt nemleniyor, rengi eşitleniyor, mat bir görünüm kazanıyor, gözenekleri sıkılaşıyor ve genel problemleri onarılıyor.

Kremin kapatıcı özelliğini yeterince etkili buldum. Kremin temiz cildi nemlendirici krem uygular gibi uygulanması tavsiye ediliyor. Kapatıcı etkisini arttırmak için bir kat daha sürülebiliyor.



Kremin iki versiyonu var. Açık tenliler için “Light” versiyonu ile orta/koyu tenliler için “Medium” versiyonu. Yukarıda görüldüğü üzere Medium versiyon kolumda daha uyum sağlamış gibi görünüyor. Ama yüzümün rengi kollarıma göre daha açıktır o yüzden yüzümde Light versiyon bana daha çok uydu.

Aslında her ne kadar Light (Açık) versiyon bana daha fazla uysa da, yazın Medium (Orta) versiyonunu kullanarak tatil yerlerinde daha bronz bir görüntü elde edebilirim. Çünkü Rosacea sorunundan dolayı yüzümü bronzlaştıramıyorum, dolayısıyla bronz görünüm için kremlerden medet umduğum oluyor. Garnier BB Krem Saf & Temiz Medium (Orta) versiyonu da açık tenlilerin cildine güneşte bir iki saat kalıp hafif yanmış havası verecektir. Gece içinse Light (Açık) versiyonunu, loş ışıklarda daha fazla göze çarpmak için kullanmayı düşünüyorum.

Kısacası, akneli, geniş gözenekli, siyah noktalı ve başka sorunlar barındıran bir cildiniz varsa bu ürünü mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

İçerik: www.modagrafya.com
Bir boomads advertorial içeriğidir.