İzleyiciler

3 Mart 2014 Pazartesi

Garnier Hassas Ciltler için kusursuz makyaj temizleme suyu


 Herkese merhabalar :)

 Bugün bloğumun konuğu Garnier'in yeni çıkarmış olduğu makyaj temizleme suyu.

 Ben uzun zamandır farklı farklı ürünler denedim. Karma cilt yapısına sahip olduğum içinde temizleyici benim için çok önemli şimdiye kadar en iyi sonucu biodermayla almış olsam da fiyat açısından her zaman almak zor oluyordu. Özellikle de öğrenciyken.

 Son zamanlarda ise bir çok uygun fiyatlı markalar bu konuda atılımlar yaptı. Bende bir çoğunu tabi ki de denedim. En son da genel olarak çok güvendiğim bir marka olan Garnier bu konuya el attı ve iyi ki de el attı :)


 Ürünün şişesi çok tatlı :) Tombul ve pembe bir kapağa sahip :) 400 ml 200 kullanımlık olduğunu yazmışlar bana 2 ay yeter diye düşünüyorum :) Ki ben hemen hemen hergün makyaj yapan biriyim.




Ürünü yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Makyajı gayet güzel temizliyor. göz makyajının kalıntılarında denedim onlarıda normal şekilde temizliyor. Suya dayanıklı göz makyajlarında başarılı değil ama bu bir eksi değil bana göre zaten ekstra ürün kullanıyorum onun için. Yüzümde herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı ki bu gerçekten çok önemli . 
Ben kendisini performans aaçısından çok sevdim. Bittikçe yenisi alacağım bir ürün oldu kendisi.

Ürünü ne kadar kullandığımı buradan anlayabilirsiniz :) 

Kullandığımız temizleyiciye ne kadar güvenirsek güvenelim yine de bir yıkama jeli ile temizlemek gerektiğini düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum ve içim daha rahat oluyor.

Kapağı da göründüğü gibi çok kullanışlı :)

Ürünün şu anda fiyatı 12.90 tl. Sanırım bu indirimli fiyatı asıl fiyatı 18 tl olması lazım.

Sevgiyle Kalın :)

6 yorum:

  1. Elimde bu kadar çok makyaj temizleyicisi olmasa alıp hemen deneyeceğim bir ürün.
    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) benimde elimde çok fazla vardı bitirince hemen kullanmaya başladım :)

      Sil
  2. Bende çok sevdim bu ürünü..

    YanıtlaSil
  3. geçen gün bende aldım ürün başarılı ama dediğin gibi bende en son mutlaka otacı argan sabunla yıkama gereği duyuyorum yüzümü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün ne kadar temizlerse temizlesin bende kesinlikle tekrar bir yıkama gereği hissediyorum :) Sabunla yıkmayı denemedim hiç :(

      Sil