İzleyiciler

4 Şubat 2014 Salı

Maybelline Up İn Smoke Makyaj Paleti


 Merhaba herkese :) Yeni bir güne Günaydın :)

Bugün sizlere Yakın zamanda Watsons'tan aldığım şu an indirimde 24.90 tl ye sahip olabileceğiniz güzel bir makyaj paletinden bahsedeceğim :)


 Makyaj paletlerini almayı tek bir malzeme almaktan kesinlikle daha çok seviyorum. Hem bir seyahate giderken yada evde koyduğunuzda yer kaplama açısından kesinlikle çok kullanışlı :) Tek bir ürünle bir çok malzemeye sahip olabiliyoruz.


 Maybelline de genel olarak sevdiğim bir marka... Yılbaşında böyle bir palet çıkardığında çok almak istemiştim ama fırsat bulamamıştım. İndirimde görünce de düşünmeden sahip oldum :)

Paletin güzel siyah bir ambalajı var :) 


Paletin içinde 4 adet hem gece hem gündüz hafif ve yoğun kullanımlarla uygulayabileceğiniz dört adet far bulunmakta. Ben renk verişlerini çok beğendim ve elim sık sık gidiyor. Zaten çok kullandığım tonlara sahip.

Aynı zamanda çok hafif renk veren bir allık ve allık fırçası bulunmakta. Fırçasının kılları çok yumuşak ancak uygulama konusunda çok yorum yapamıycam ben açılı fırçaları tercih ediyorum. Ama rengini çok sevdim. Çok hafif bir pembe.

Kalemini göz içine sürek için çok başarılı buldum. Simsiyah bir kalem. Bu yüzden ufak olması beni mutsuz etmedi değil :(

Gloss çok kullanmıyorum. Ancak bu gloss renkli görünse de renksiz gibi bir çok rengin üstüne uygulayabilirsiniz.

Kapaklar dışarıya doğru çekildiğinde ise;

İçinden bir aydınlatıcı pudra çıkıyor. Bildiğiniz aydınlatıcı pudra kendisi. Tüm yüze uygulamak için ben çok kullanışlı buldum. Sadece vurgulamak istediğiniz kısımlara ufak dokunuşlarla uyguladığınız zaman güzel sonuç alabilirsiniz.


 Genel olarak fiyatına göre çok çok memnun kaldığım bir ürün oldu.

 Bu paletle yapmış olduğum bir makyajı da sizle paylaşmak istiyorum.



 Göz makyajına yakından bakmak için ,



 Sizler nasıl buldunuz ?

 Sevgiyle Kalınnn :)

2 yorum:

  1. Göz makyajı için ideal bir ürün gibi ama allıklarını hiç sevmiyorum Maybelline'inin. :/
    Güzel günlerde kullan canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) ben hafif renktrki alliklari sevdigim icin hosuma gitti ... ckk dikkat cekici olmasini sevmiorum

      Sil