İzleyiciler

23 Nisan 2014 Çarşamba

Avon Ultra Color Rich Ruj ( Sangria )


 Merhaba arkadaşlar bugün sizlere nette gördükten sonra rengine aşık olup benim olması için sabırsızlandığım bir rujdan bahsedeceğim :)


 Avon ürünlerini eskiden çok sık kullanmamaya çalışırdım. Ancak son dönemlerde yeniliklerinden dolayı çok sevmeye başladım. Özellikle renkli kozmetik ürünlerini.

 Bu rujlardan yenilenen ruj serisinden...

Güzel siyah şık bir kabı mevcut. Kabın üst kısmından da rujun rengini görebiliyorsunuz. Buda büyük bir kolaylık sağlıyor seçerken :)


 Rengi çok hoş bordo mor arası bir renk. Günlük kullanım için değil ama özel bir zamanda kullanım için çok hoş. Tabi ben sadece eyeliner kullandığım günlerde bu ruju kullandım ama fazla dikkat çekici olduğunu düşünüyorum.

 Burda rengi biraz pembemsi çıkmış ışıktan dolayı ancak daha koyu bir ton .

 Yapısı ise gayet yumuşak ve sürümü çok rahat. Kullandığım zamanda dudağımda kurumaya yol açmadı.

 Kalıcılığı ise her ruj gibi. Koyu renk olduğu için silinme süresi biraz daha uzun. Ancak tazeleme gereği hissediliyor.

  Rengini ise farklı ışıklarda yakalamaya çalıştım.

Genel olarak çok sevdiğim bir ruj oldu kendisi. Bu ruj serisinden birde kırmızı tonuna sahibim ancak hala kendisini açmak kısmet olmadı. Bu rujun fiyatı en son 12.90 tl idi.


Not: Bu aralar yazmak istediğim çok fazla ürün tanıtımı yazısı var ve farkındayım çok fazla ruj yazılarından gidiyorum. Özellikle istediğiniz bir konu var ise bana yorum olarak bırakmanızı rica ediyorum :) Fikirleriniz benim için önemli :)


Sevgiyle Kalın :)

2 yorum:

  1. Ben de de bu serinin rujlarında var ve yapılarını beğeniyorum. Genelde renklerini güzel veriyorlar. Ancak açık tondaki renkleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)) Koyu renkleri bol pigmentliyken, açık renkleri rengini vermiyor. Dudağa fondöten sürüp üstüne uyguladığımda bile 7-8 kat uygulamak gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soyledigin cok iyi oldu tatlim acik renklerinden uzak durayim bende :)

      Sil