İzleyiciler

30 Haziran 2013 Pazar

Pudralarım :)

 Herkese günaydın arkadaşlar :)
 Blog yazmak sanırım bir bağımlılık her ne kadar yazmayacağım desem de kendimi tutamıyorum :)

Bugün sizlere faydalı olacağını düşündüğüm bir yazı hazırladım. Ben tam bir pudra insanıyım pudra kullanmayı çok seviyorum belki de cildim karma olduğundan aslında ihtiyaç duyuyorum :) Kimisinin renk dengelemek kimisini sadece sabitlemek kimisini de kapatıcılığı artırmak amacı ile kullanıyorum :) Şu an elimde 5 adet pudra var bakalım bunlar nelermiş ?

  İlk olarak Deborah 30 la cipra pudra dan başlamak istiyorum :) Daha önce ayrıntılı yazısını hazırlamıştım blogda bulabilirsiniz. Bayadır da kullanıyorum kendisi biraz azaldı :) Bu pudrayı son zamanlarda gerçekten daha bir severek kullandım bana göre pudraların arasında en yüksek kapatıcılığa sahip olan pudram :) Cildimde problem olduğu zamanlarda bb krem le birlikte kullanıyorum ve gayet güzel görüntüler elde edebiliyorum :) Gözüm kapalı tavsiye ederim. Cildim aynı zamanda ürünlere koay tepki verebilen bir cilt bende bir probleme yol açmadı buda gayet güzel bir özellik benim için :)
 Bir diğer pudram ise Flormar'ın Wild serisindeki pudra bu bir koleksiyon ürünüydü hala bulabiliyorsunuz gerçi bazı mağazalarında .... Bu ürünü flormarın diğer pudralarından ayıran bana göre tek özelliği parabensiz olması... Normal sabitleme amaçlı kullanabileceğiniz güzel bir pudra... Ama beni kendisine aşık edebilecek çok fazla özelliği olduğunu söyleyemeyeceğim...
 Gelelim hepimizin aşık olduğu marka The Balm ın sexy mamsına :) Bu pudrayı kullanmaya yeni başladım :) Hepimizin bildiği gibi renksiz sadece sabitleme ve yağ dengeleme amaçlı kullanılabilecek bir pudra... Hiç bir kapatıcılığı olmadığının altını çizmek istiyorum... Ancak gerçekten mat bir görüntü ve yağlanmayı önlediğini söyleyebilirim :) Yine beklentilerinize uygunsa gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)
 Bir diğer pudram ise NYC markasının pudrası dünkü alışveriş postumda da görmüştünüz. Alırken pudradan çok fazla bir beklentim yoktu. Ayrıca bu markanın pudralarında şöyle bir gariplik vardı hemen hemen hepsi dört çeşit vardı :) Beyaz tenli bayanlara uygundu koyu tenliler için seçenek yoktu. Ayrıca şu hoşuma gitti ki sarı ve pembe alt tonlu olarak farklı pudraları bulunmakta. Pudra gayet kapatıcı özellikte ve yumuşak bir dokusu var dün tüm gün yüzümde durmasına rağmen bir bozulma yaşamadım ve cildimde bir probleme yol açmadı kapatıcı özelliği de gayet güzel yüzümde pul pul durmadı kısacası 6 tl lik fiyata göre çok çok iyi bir pudra. Ayrıca içinde aynası da bulunmakta.
 Son olarak ise Ezgi'ciğimin bana kutumda gönderdiği Catherine Arley Pudram bu pudranın benim için en büyük eksisi kokusu oldu :( Değişik beni rahatsız eden bir kokusu var... Sürdükten sonra bu koku kalmıyor ama kapağını açtığınızda bu kokuya maruz kalıyorsunuz. Genel olarak ortalama bir oudra yüzümde pul pul durmadı alerjik bir reaksiyona sebebiyet vermedi. Normal bir kaatıcılığa sahip:) Kutusuysa bana göre çok şık :)

Pudraların açık hallerini ise şu şekilde görelim :)


İçinde aynası bulunmayan trek pudram Deborah :) Çok şikayetçiyim bu durumdan :) Ayrıca içinden tek pudra pedi çıkmayan da Flormar :) Ben çok kullanmasam da bir çok kişi kullandığı için eksi bir özellik :(

Umarım faydalı olmuştur :) Herkese iyi günler :)

29 Haziran 2013 Cumartesi

Alışveriş #12

 Bloğa bir süre ara vermiştim.m Ama bu indirim zamannda gidip birşeyler almazsam çatlardım :( Özellikle yves roche nın bu çekici indirimine ve NYC markasının o güzel fiyatlarına kayıtsız kalamadım Nyc den bir adet pudra ve far paleti aldım... Yves roche dansa gördükleriniz :) Geri döndüğümde hepsinin detaylı yorumlarını blogda bulabileceksiniz ): Hoşçakalınn...

27 Haziran 2013 Perşembe

Alışveriş #11

 Son zamanlarda bloğumu baya bir ihmaal ettim biliyorum. Ancak kendimle ilgili bir takım işler ve sıkıntılarım olduğu için ilgilenemiyorum. Aynı zamanda mezuniyet ve balo telaşlarıda buna dahil olunca bir türlü fırsat bulamadım... bir sredir ufak tefek bir şyler aldım bakalım bunlar nelermiş...

İlk önce Avon dan siparişlerim gelmiş :)


Kalanlar ise Yves roche ve Rossmann dannn;


Wellness köpüğü kullandm ancak kokusu güzel olmasına rağmen köpük kısa zamanda kayboldu....

21 Haziran 2013 Cuma

Siyah göz makyajı :) deneme # 3

 Merhaba arkadaşlar yine bir göz makyajı ile karşınızdayım :) Bu sefer biraz daha ağır bir göz makyajı yapmaya çalıştım ayrıca ilk defa kullanmış olduğum alix avien maskaraya ise hayran kaldığım ayrıntılı yazısını hazırlayacağım :) Kullandığım ürünlere bir bakalım ;

 Flormar'ın yeni aldığım bu paletine bayıldım :) Ezgi'nin hediye etmiş olduğu eyeliner a da aynı şekilde bayıldım :)

Görsellerimiz ise bu şekilde;





 Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

20 Haziran 2013 Perşembe

Kahverengi tonlarında günlük göz makyajı :)

 Merhaba arkadaşlar son günlerde göz makyajlarına takmış durumdayım :) Özellikle günlük hayatımda kahve tonlarını çok fazla kullanıyorum ve sizlerle de yaptığım bir göz makyajını paylaşmak istedim....İlk olarak kullandığım malzemelere bakalım;


Genel olarak tüm makyajım da kullandığım ürünlerim bunlar :) Hepsini sık sık kullanıyorum ve çok memnunum :)

Makyajın farklı açı ve ışıklardaki hali ise budur ;







Yorumlarınızı çok merak ediyorum :)

Son zamanlarda aldıklarım ve Doğum Günü Hediyelerim :)



 Kozmetik ürünlerini kendim aldım :) Kalanlar doğum günü hediyelerim :) Özel olarak merak ettiğiniz bir fiyat ve ürün markası olursa yorum bırakabilirsiniz :) Bu ciciler beni çoook ama çok mutlu etti :)

18 Haziran 2013 Salı

Mezuniyet makyajı için denemeler :)

 Merhaba arkadaşlar farklı bir postla karşınızdayım :) Göz makyajımı çok önemsiyorum ve balo için denemeer yapıyorum bugün bu ürünlerle bir makyaj yaptım far olarak gözümde genel olarak esence in paleti yer almakta sadece gümüş gri renk için balm joviyi kullandım bakalım nasıl olmuş :)
 Farklı açılardan makyajım ise şu şekilde;





Yorumlarınızı bekliyorum :)

17 Haziran 2013 Pazartesi

Alışveriş #10

Merhaba arkadaşlar bu sefer ihtiyaçtan aldığım ürünlerle karşınızdayım...

  • Dalan d'olive şampuan %50 indirimle 3 tl
  • Rimmel 60 seconds syah oje 3tl
  • She is cool... Deodarant 1.90 tl
Karlı bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum. Şampuandan da iyi bir performans beklemiyordum sırf parabensiz olduğu için aldım ama ilk yıkamada beni çok şaşırttı bakalım bir süre sonra yorumlarım nasıl olacak :)

Twitter

 Arkadaşlar yazılarımdan ve çekilişlerimden haberdar olmak için buyurun

https://twitter.com/kozmetikciciler

16 Haziran 2013 Pazar

Eklips pudra fırçası



 Bu fırçayı sanırım Gratisler de hepimiz görüp özellikle şeklini çok beğenmişizdir :) Fırçanın şekline vurularak aldım bende :) Ancak şekli maalesef ki hep böyle kalmıyor. Zaten pudra uygulamaya başlayınca rengi ister istemez değişiyor. O güzel görüntü yok oluyor. Yıkayınca zaten bu şekilden eser kalmıyor. Ancak yıkamadan önce pudra dağıtma konusunda baya güzeldi. Geniş bir fırça olduğu için çok uğraşmadan pudramı uygulayabiliyordum. Yıkadıktan sonra şekli biraz bozuldu kurutma makinesiyle düzeltmeye çalışacağım umarım sonuç alırım. Fiyatı 10 tl idi indirimlerle daha  uygun fiyatlara alınabilir. Şiddetle önermiyorum ama yazdığım sonuçlar halledilebilir sonuçlarsa şekli gerçekten çok güzel.

15 Haziran 2013 Cumartesi

Rimmel 3 in 1 sunshimmer bronzer

  Merhaba arkadaşlar :) bloğumun takipçilerinden bir arkadaş özellikle bu ürünün yazsını istemişti benden bende bir süredir kullanıyorum yorumlayabilmek için :) Geçen yıldan beri bu ürünü almak istiyordum ama bronzer kullanabilirmiyim hiç bilmiyordum bu sene ise sadece bronzer ürünlere yönelmiş durumdayım. Verdiği doğal görüntüler çok hoşuma gidiyor. Bu ürüne gelirsek ilk olarak renk tonları gerçekten çok güzel hazırlanış. Bendeki 001 numaralı ürün. Yapısı gerçekten çok yumuşak. Nasıl bir görüntü elde etmek istiyorsanız ona göre tarafında yoğun olarak kullanabilirsiniz. Ben koyu olan kısma daha yoğunluk veriyorum ve allık olarak çok rahat kullanıyorum. Işıltılı kısımlaını da yüze aydınlık vermek amaçlı kullanıyorum.
 Görüntü olarak da kendisini çok beğendim. Dış kapak tasarımı ve ürünün kendisi de çok hoş. Fİyatı 16 tl ancak bir alana bir bedava kampanyası da şu an mevcut.

Yüzümdeki duruşu ise şu şekilde;
 Kısacası ben ürüne bayıldım. Ve severek kullanıyorum verdiği görüntü de çok hoşuma gidiyor :) Umarım faydalı bir post olmuştur :)

13 Haziran 2013 Perşembe

Rimmel Scandaleyes Shadow Stick ( bulletproof beige )

 Size aldığım günden beri elimden düşmeyen bir üründen bahsedeceğim :) Rimmelin yeni çıkardığı bu farları son günlerde çok fazla görüyoruz. Özellikle de bu şampanya rengini. Ben de bu ürünü alalı baya bir zaman oldu. Ve aldığım günden beri sık sık günlük makyajım da kullandım. Ürünün bana göre en dikkat çeken özelliği kalıcılığı. Ürün sabahtan akşama kadar hiç bir şekilde çizgilenmiyor  ve dağılmıyor. Buna rağmen makyaj temilzeyicisi ile çıkarması da bir o kadar kolay hiç bir şekilde zorlamıyor. Kullanım kolaylığı var. Ben göz kapağıma sürdükten sonra dağıtıcı bir fırça yardımıyla düzeltiyorum. Ve sadece bu kalemi kullanarak ve eyeliner kullanarak makyajımı yapabiliyorum. Ayrıca kirpik diplerine de rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Diğer renklerine alırken baktım ama bana göre de en dikkat çekici rengi bulletproof beige. Gerçekten çok ama çok hoş bir renk. Fiyatı 12.99 tl olması lazım. Rimmelin son zamanlarda ürünlerini çok sevmeye başladım umarım böyle de gider. Renk swacthları ise farklı ışıklarda şu şekilde:




Alışveriş # 9

 İndirim nerede olursa olsun dayanamıyorum :)

Tchibo' nun kahvelerini genelde seviyorum yüzde 50 indirim olunca eve de alıp denemek istedim :)
Rimmel 3in 1 bronzer uzun süredir almak istediğim bir üründü. 1 alana 1 bedava olunca arkadaşımla aldık tanesi 8 tl ye geldi :) Kısa zamanda kullanıp yorumlarımı paylaşmak istiyorum :)

Bitenler # 2


 Bitenler postu yapmak sanırım hepimizin en keyif aldığı yazı :)
 Sırayla ürünler hakkında yorumlarıma başlıyorum :)
1) Dove Yoğun Onarıcı Bakım Kremi : Bu kremi Ezgi ile hediyeleşme etkinliğimizde denemem için Ezgi yollamıştı. Bende normalde bu tarz saç kremlerine alerjim olduğu için kullanmıyordum. Ama hediye olarak geldiği için vücuduma değdirmeden kullandım. Küçük boy olduğu için onarıcı etkisi hakkında fikir sahibi değilim ama yumuşatması ve kokusu gayet hoştu.
2)Bioderma sebium foaming jel: Bu yüz yıkama jeli doktorum önermiş idi. Ancak bir türlü yıldızımız barışamadı kullandığım sürede yüzümde yeni sivilceler oluştu ve direk bıraktım daha sonra da içimden kullanmak gelmedi. Çünkü bırakınca cildim kendine geldi. Herkeste aynı etkiye sahip olmadığını bir çok blogdan biliyorum. Çok memnun kalanlarda var.
3) Bioderma sebium H2O:  Bu serinin makyaj temizleme ürününden ise aşırı memnunum bu ürün bitti hemen yenisi açıldı. Sanırım 4. kutumu kullanıyorum çok ama çok memnunum. Başka ir makyaj temizleyici arayışına gireceğimi hiç sanmıyorum.
4) Watsons collagen çift fazlı göz makyaj temizleyicisi: İyi bir ürün ama daha iyileri kesinlikle var indirim zamanında alınıp denenebilir bir ürün.
5) Doğadan tarçın portakallı poşet çay: Denemek için almıştım bayıldım :) Çok güzel tekrar alacağım.
6) Rival de Loop ruj: Daha önce yazısını da yazdığım bir ürün. Aslında bitmedi çöpe gitti. Rengini seviyordum ama uzun zamandır benleydi. Artık olmaması gerektiğini düşündüm.

Yorumlarınız benim için değerli :)

12 Haziran 2013 Çarşamba

Golden Rose Terracota stardust 105


Hepimize Günaydınlarr ... Umarım herkes için güzel bir gün olur... Kötü haberler almadığımız bir gün olur...

Bugün size tanıtacağım ürünü ben tam olarak tanımlayamadım :) Bronzer olarak yada allık olarak tanımlayamıyorum :) Çünkü bronzer olacak kadar koyu bir renk vermiyor. Allık olarak tek başına kullanılacak kadar da renk vermiyor... Aslında tam olarak özelliği parlatmak :) İçinde bolca sim var... Ben bu ürünü sevdim mi evet :) Çünkü ben çok belirgin duran allıkları zaten sevmiyorum bu ürün benim gibi iseniz allık olarak kullanılabilecek bir ürün yoksa gece makyajlarında aydınlatmak yanaklara daha canlı görüntüler katmak için hatta göz pınarlarını aydınlatmak için bile kullanılabilecek bir ürün... Işıltıları gerçekten güzel... Kalıcılık konusunda ise çok iyi olduğunu maalesef söyleyemeyeceğim tazelemeniz gerekiyor...

Bende nasıl durmuş ona bakalım...

Benim yanağımda duruşu ise bu şekilde gördüğünüz gibi çok hafif bir kahve turuncu arası bir renk verdi... Ben bir süredir günlük makyajım da bile kullanıyorum... Ama daha net ürünler arayanlar için uygun olacağını sanmıyorum... Ya da isteyenler varsa çok bol sürmeleri gerekicektir....


Neutrogena visibly clear siyah nokta temizleyici peeling jel

  Bu ara merak edilen bir serinin peeling jelini bir süredir kullanıyorum ve yorum yapmanın vakti geldi sanırım :) Migros indiriminden 5 tl gibi komik bir fiyata satın almıştım kendisini... Ama keşke maskesini alıp stok yapsaymışım bunun yerine... Açıkçası ben bu üründen aşırı derecede memnun kalmadım belkide beklentim fazlaydı... Aslında ben bu peeling jeli siyah nokta temizleme amacı dışında burun çevresinde beyaz nokta temizleme amaçlı kullandım ilk kullandığımız anda verdiği tek özellik cildi yumuşatması temizleme konusunda bana pek iyi bir ürünmüş gibi gelmedi... günlük kullanıma kesinlikle uygun değil haftada en fazla iki kere kullanılması bana daha uygun geldi. Ürünn vaadleri ise bu şekilde
  Uzun süreli etkisi olduğu söylenmiş ben kısa süreli etkisi olsa razıydım...
 İçinde ufak turuncu tanecikler var. Kullanırken cildi kesinlikle çizmiyor.

Cildinizde siyah nokta konusunda çok probleminiz yoksa ve uygun fiyatlı peeling arıyorsanız önerebilirim ama çok büyük beklentileriniz yoksa... Hala 10 tl ye satılmakta gratislerde... Ama ben maskesine bayıldığım kadar peelingi sevemedim maalesef ki...

Eklips blender fondöten süngeri

Merhaba arkadaşlar sonunda bilgisayarıma kavuştum ve daha detaylı yazılar yazabileceğim :) İlk olarak dün istek alan bir yazı vardı onu paylaşacağım sizlerle. Aslında fondöten fırçası alıcaktım ama bu süngere de öncesinde şans vermek istedim. Genel olarak söyleyebileceğim güzel bir ürün oduğu...
 Peki ben nasıl kullandım. Kutusunda yazan şekilde bu sabah kullandım kendisini kutusunda ise şunlar yazıyordu
  Süngerin ilk olarak ıslatılması gerektiğini yazmışlar :) Bende ilk olarak küçücük olan bu sngeri ıslattım ve sünger baya bir ilk boyutuna göre şişti. Ben fondöten yerine bb krem uygulaması yapacağım için bb kremi elime biraz sıktım. Daha sonra sivri olmayan ucuyla uygulama yapmaya başladım. Daha sonra burun kenarlarına ve çene bölgesine uygulama yapmak için sivri olan tarafını kullandım. Uygulama kolaylığı açısından bana göre gayet yeterli hatta güzel bir ürün diyebilirim. Bb kremler zaten doğal bir görüntü oluştururken süngerle uygulama da hiç bir şey sürmemişim görüntüsü yaşadım ve gayet memnun kaldım,  nemli uyguladığım içinde gayet memnun kaldım.



 Süngerinde ıslatılmış hali ilk resimdeki gibi uygulama sonrasında ise bu şekilde... Benim süngerler konusundaki en büyük sıkıntım bu uygulamalar sonucunda kullandığımız krem ya da fondötenimizin çabuk bitecek olması :) Çünkü sünger ürünü emiyor :) Bu ürünün fiyatı 5.50 tl ve beş gün boyunca ikinciye yüzde 50 kampanyası var...