İzleyiciler

27 Kasım 2013 Çarşamba

Pantene 7/24 Ekstra Hacim Veren Saç Bakım Jeli

 Merhaba arkadaşlar :) Bugün size en son Watsons indiriminden şans eseri alıp çok memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Son zamanlarda genelde bu tarz ürünler tanıttığımın farkındayım ancak saçlarım uzadıkça daha da bakım ürünleri kullanmak zorunda kaldım.

 Bu ürün 24 saat boyunca saınıza hacim vermeyi vaad ediyor. Ben saçımı yıkadıktan sonra kullanıyorum 24 saat olmasa da 6-7 saat daha hacimli görüntü elde edebiliyorum. Saçlarım aşırı cansız değil ama akşama doğru sönme problemi yaşayabiliyorum. Bu ürünle biraz da olsun bu soruna çözüm bulabildim.


 Ürün 150 ml. Baya bir süre idare edecektir. zaten çok fazla miktar da saça kullanmıyorsunuz. bir miktar diplere kullandığınız zaman hacim vermesi için en az 6 ay civarında kullanılabilir.

 Ürün jel olarak geçiyor ama sprey şeklinde kullanılıyor.

Fiyatı 9-10 tl arasında. İnce telli saçlarınız varsa kullanmanızı tavsiye ederim.

Sevgiyle kalın :)

26 Kasım 2013 Salı

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.



Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...



Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.

Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Aldığıma Pişman Olduğum Ürünler


Merhaba arkadaşlar :( Hep olumlu ürün yorumlarımı paylaştığımı farkettim. Ancak son zamanlarda alıp memnun olmadığım ama atmayada kıyamadığım ürüner vardı ama bugün onlardan kurtuldum. Bakalım bunlar nelermiş. Ayrıca şunu unutmayalım ben memnun kalmadım ama sizler kullandığınızda memnun kalmış olabilirsiniz.


 Görmüş olduğunuz ürünlerle ben yollarımı ayırdım peki neden ?

1) Essence me&my Ice cream Işıltı topları : Ben bu ürünü ilk çıktığında tüm mağazalarda arayıp bulamamıştım. Daha sonra 3.50 tl ye rossmann da bulup hemen almıştım. Ancak keşke almasaydım. Kokusunu ilk olarak hiç sevmedim. Bana çok ağır geldi. İkinci olarak zaten adı ışıltı topları ancak ışıltıdan pek eser yok. Gayet işe yaramaz bir ürün kendisi o yüzden bay bay...

 2)Avon infinitize maskara : Bu maskarayıda ilk çıktığında fırçasının farklılığından dolayı çok merak ederk aldım. Bir çok blogda da olumlu yorumlarını okudum ancak kendisiyle biz hiç anlaşamadık. Benim kirpiklerim çok gür değildir. Hem tek tek ayrılmasını hem de biraz hacim vermesini isterim. Bu ürün tek tek ayırmada gerçekten başarılı ama ben kullandığımda maskara kullanmamışım gibi bir his bıraktı. Zaten kullanım ömrüde 3 aydı hem tarihi yaklaştı hemde kullanamadım bu yüzden bay bay...



3) Rimmel London Scandaleyes Eyeliner :  Rimmel London ürünlerini bloğumu takip edenler ne kadar çok sevdiğimi bilirler. Ürünlerini ne kadar seviyorsam bu eyeliner'ından da bir o kadar nefret ettim. Hem sürdükten sonra siyahlığını kaybediyor. Hemde çok kısa sürede kuruyor. Ben artık sürmek için kendimi o kadar zorluyordum ki gözümü çıkartıcaktım. En iyisi sana da bay bay...

4) Loreal Skin Perfection bb Cream :  Yine çok merak ederek bir indirimden alıp başlarda sevip sonra nefret ettiğim bir ürün daha. İlk kullandığımda bana çok güzel gelmişti. Ama bir süre sonra ürünün 2 saat kadar ancak dayanabildiğini daha sonra yüzümden yok olduğunu ve vıcık vıcık bir his bıraktığını hissettim. Ten ürünleri konusunda oldukça hassas olduğum düşünülürse daha fazla dayanamadım ve son olarak sana da bay bay dedim...


Benim son zamanlarda hep çok merak edip aldığım ama pişman olduğum ürünler bunlar... Bu ürünleri kullanıp memnun kalanınız var mı ? Paylaşırsanız sevinirim :)

Sevgiyle kalın :)

24 Kasım 2013 Pazar

Nivea Visage Stay Clear Tonik

 Merhaba arkadaşlar :)
 Bugün sizlere uzun süredir kullandığım bir tonikten bahsedeceğim. Şimdiye kadar kullanıp en memnun kaldığım tonik kendisi. Cildinizi derinlemesine temizlemek amacıyla tonik kullanıyorsanız ve başka bir özellik aramıyorsanız kesinlikle bu tonik temizleme amacında biçilmiş kaftan.

 Nivea'nın bu toniğini ben makyajımı silip yüzümü yıkatıktan sonra bir pamuk yardımıyla cildime uyguluyorum. Ve verdiği ferahlığı ve temizlik hissini çok seviyorum. Ben sadece akşamları uyguluyorum ama sabah akşam uygulanırsa daha da güzel sonuç vereceğini düşünüyorum.

 Kesinlikle ciltteki yağı kiri tamamen temizliyor. Aynı zamanda uygun fiyatlı.

 Ürün 200 ml. Ben 2 aydır kullanıyorum şu anda ürünün yarısındayım. 12 aylık bir kullanım ömrü var çok rahat tüketebilirsiniz.


Ürünün kapak kısmı ise bu şekilde . Kullanımı kesinlikle zor değil. Fazla ürün alımını engelliyor. Başka tonikler de bu sorunu yaşamıştım.

 Kısacası temizlik istiyorsanız bu tonik çok çok iyi :) Fiyatı 10-12 tl arasında :)


Sevgiyle kalın :)

18 Kasım 2013 Pazartesi

Isana Hair Isı Koruyucu Saç Spreyi

 Herkese merhabalar :) Sonunda bloğumla ilgilenebiliyorum :) Ales sınavını da atlatıp sadece çalışma hayatıma odaklanınca biraz rahatladım.

 Bu akşam sizlere son zamanlarda favorim olan ve ikinci kutusunu kullandığım bir üründen bahsedeceğim. Rossman mağazalarında gezerken şişesinin renginden dolayı hep gözüm takılırdı bu spreye. Ama bir türlü almak için cesaret edememiştim.

 En son Rossmann 'ın yaptığı %50 indirimde bir tane edinmiştim. Ve kullanmaya başladığım günden beri aşık oldum. Şişe bitince hemen koşup yenisini aldım.


 Ürün saçları ısıdan korurken asla kurutmayacağını vaad ediyor. Ki bencede öyle içeriğinde bulunan maddeer saçı çok yumuşatıyor ve nemini korumasını sağlıyor. Ben saçımı çok fazla düzleştirmiyorum. Ama devamlı fön makinesi ile kurutuyorum. Bu yüzden ısıya maruz kalıyor. Ama bu ürünün bu konuda ciddi faydasını gördüm eskisi kadar yıpranmadı saçlarım ve şu anda uzatmaya başladım iyice...

 Ürün sprey başlığa sahip. Banyodn sonra sıvı saç kremi gibi kullanıyorum ben. Hem saçım kolayca taranıyor hem de ısıdan korunmuş oluyor

 Ürünü Rossmann mağazalarında 5.90 gibi bir fiyata bulabilirsiniz.

Herkese mutlu günler diliyorum :)

17 Kasım 2013 Pazar

Avene Eau Thermale Spring Water

 Herkese günaydınlarrr :) Bugün sizlere uzun zamandır isteyip bir türü alma fırsatımın olmadığı ama aldığımda da çok sevdiğim ve bir çok blogda gördüğümüz Avene 'nin termal suyundan bahsedeceğim :)

 Termal suyu daha önce neden kullanmadığımı gerçekten anlamadım. Tam benlik bir ürünmüş... Yüzüm kızardığında yüzümde herhangi bir kaşıntı olsun bunalma olsun hissettiğimde, yada makyajımı pudramsı görüntüden çıkarıp doğallığına kavuşturmak için kullanıyorum :)

 Yüzümde hiç bir alerjik reaksiyona ya da kötü bir duruma yol açmadı. Bendeki ürün 50 ml lik . Keşke daha büyük boyunu alsaymışım.

 

Ürün her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz ve pratik bir şekilde kullanabileceğiniz şekilde...


Sprey bir başlığa sahip :) Bu sayede çok rahat kullanabiliyorsunuz. 

Ben Avene ürünleriyle daha yeni tanıştım ve kullandığım ürünlerinden şimdilik çok memnun kaldım. Başka ürünleriyle ilgili deneyim yazılarımda yolda :)

Ben bu termal suyu indirimine denk gelip 7.5 tl ye aldım. Sanırım indirimsiz fiyatı 12-15 tl arasında...

Musmutlu günler diliyorum :)

16 Kasım 2013 Cumartesi

Cildini Şımartmanın Yolu Garnier Nem Dengesi

Biz bayanların cilt tiplerinin farklı olduğu gibi kullandığı bakım ürünleri de farklıdır. Özellikle kendimize hitap eden ürünleri bulmakta zorlanabiliriz. Hele ki cildimiz karmaysa daha dikkatli olmalıyız, çünkü pek çoğumuz "aman sivilcemiz çıkacak nemlendirici kullanmayalım" diyerek cildimizi bir de kurutuyoruz. Ya da evhamlanıyor "Nemlendiricim yağlı görüntü oluşturacak mı? Parlama olacak mı" diyerek hem korkuyor hem de kullanmaya devam ediyoruz. İşte bu çıkılmaz bir sokak gibi görünen sorularımızın cevabını Garnier'ın yepyeni Nem Dengesi serisin de buluyoruz.Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında!






Gün boyunca dışarıda çalışıyor, soğuk havayla ya da ani hava değişimleriyle cilt karşı karşıya kalıyor ve akşamları aynaya baktığımızda solmuş bir cilt görüyoruz. Garnier bu konuda bir devrim niteliğinde: Cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Garnier’den Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesi…

İçeriğine geldiğimizde ise ambalajın üzerindeki açıklaması da bize yön gösteriyor ve ürün çok daha cazip hale geliyor.

Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen “matlaştırıcı sorbe” dokusu cildinizin gün boyu parlamaya karşı savaşmasını sağlıyor cilt renginizi eşitliyor,farklı alanlar olmuyor ve bekleneni gerçekleştirip pürüzsüzleştiriyor.Ayrıca yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı oluyor ve bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı oluyor.

Unutmayalım ki düzenli kullanım gerekli.Kullanımı da oldukça basit ve bizi zorlamıyor. Sabah akşam temizlenmiş cilde uygulanıyor.

Kullandığımdan beri de çevremdekiler cildimin değişikliği farkediyor ve sağlıklı bir cilde sahip olduğumu söylüyorlar. Maalesef karmadan yağlıya dönük ciltler bu sözleri fazla duymuyordu.Taa ki Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile tanışıncaya kadar.

Yapısı ise diğer nemlendiriciler gibi değil. Hafif sorbe doku dedikleri yapıya sahip bir nemlendirici.
Hafif sorbe dokusu ile hızlı emilir ve yağ içermez. Cildinize de gün boyu süren bir tazelik sağlar.
Garnier Nem Dengesi serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor.
Serinin diğer ürünleri:

- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Ürün reklam filmi: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000

Garnier Türkiye artık her yerde bizimle,

Sosyal Medya Hesapları:
facebook.com/GarnierTR
https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: kozmetikaynasi.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.



11 Kasım 2013 Pazartesi

Garnier Saf ve Temiz 3ü 1 arada Temizleme Peeling ve Maske

 Merhaba arkadaşlar :) Bugün sizlere son zamanlarda severek kullandığım maskemden bahsetmek istiyorum... En son Neutregana markasının maskesini severek kullanıyordum. Ancak o bittiği için ve farklı bir ürün denemek için övüldüğünü bildiğim bu ürünü denemek istedim.

 Şimdi ise iyi ki almışım diyorum. Aslında tanecikli yapısı yüzünden korkuyordum. yüzümde çıkan minik sivilceleri dağıtır mı diye.. Ancak kullandıktan sonra öyle bir sorun yaşamadım. Ben haftada iki kere maske olarak kullanıyorum. Gerçekten cildimin temizlendiğini ve rahatladığını hissediyorum...

 Ciltten temizlenmesi biraz zor oluyor. O yüzden duştan önce uyguluyorum. Ve daha rahat temizlenmesini sağlıyorum.
 Kokusu çok ferah. Biraz salatalık kokusunu anımsatıyor. İçinde minik minik tanecikler var. Ama cildi tahriş etmiyor. Maske olarak kullandığınızda aynı zamanda peeling etkisi de yapmış oluyor.

 Ürün 150 ml. Bana bir sene yeteceğini düşünüyorum. Kullanım ömrüde zaten 12 ay. Fiyat aralığı ise 10 - 14 tl arasında değişiyor.

 Uygun fiyatlı ve gerçekten etkili bir ürün arıyorsanız tam aradığınız ürün.

 Sevgiler :)

4 Kasım 2013 Pazartesi

Bourjois Healty Mix Kapatıcı


 Merhaba herkese :)

 Şimdiki yazımda sizlere Çok severek kullandığım kapatıcımdan bahsedeceğim. Bourjois'in bu kapatıcısı çok meşhur. Bende bunu bildiğim için bir arkadaşımın blog satışında görüp denemek için aldım. İyi ki de almışım :)

 Ürünü hem cildimdeki ufak tefek durumları kapatmak hemde göz altım için kullandım. Sürdüğüm bölgeler de kadifemsi bir his bırakmasına bayıldım. Keşke böyle bir ten ürünü olsa da tüm yüzüme kullansam :) Kapatıcılığı gerçekten bana göre harika ... Kalıcılığı ise gün boyu götürebilecek şekilde ...

 Bende ki rengi 51 numara olan en açık rengi. Çok çok beyaz tenliyseniz kesinlikle bunu tercih edin bende bile bazen çok beyaz kalabilen bir ürün ilk defa gördüm. Bu bittikten sonra tekrar alırken 52 numarasını tercih edeceğim.

 Ürün hakkında şimdiye kadar hiç bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Tek sorun biraz çabuk bitirecek olmam :)

 Ürünün fiyatı 40 tl civarında.. Ama fiyatını sonuna kadar hak eden bir ürün benim gibi değilde sadece göz altlarınız için kullanırsanız bir seneden faza gidebilecek bir ürün.

Ben çok sevdim... Sizinde yorumlarınızı bekliyorum :) Şimdilik hoşçakalınn ....

Büyük Alışveriş #20 :)

 Merhaba arkadaşlar bir süredir aldığım ürünleri size bu postta göstereceğim :) İçlerinde almak istedikleriniz varsa sizlere de fikir verir diye düşünüyorum :)

İlk olarak bu ay internetten alışveriş yapmaya başladım ve ilk alışverişimi  facedermo.com adlı siteden yaptım.
Peki buradan neler aldım :)

Çok merak ettiğim avene ürünlerini aldım :) Temizleme jelini yara kremini ve termal suyu :) Kremi ve suyu kullandım ilk izlenimlerim çok olumlu :) Bir süre sonra detaylı yorumlarımla paylaşacağım ... Ancak siteye alışverişimle beraber hiç tester yollamadıkları için teşekkür ediyorum ...

Diğer bir alışverişim ise Ece Hanım ın sitesinden yaptım ugg alışverişim oldu :) Gerçekten çok memnun kaldım . Ürn geldiğinde çok mutlu oldum. Bence ürünlere sizlerde bir göz atmalısınız derim :)


Bildiğiniz gibi Watsons saç ürünlerinde güzel bir indirim yaptı :) Ben tek bir ürünle bu indirimi atlatmış oldum :)
Pantene saç spreyi:  4.40 tl
 Bir diğer alışverişim ise Flormar'dan lights of flowers serisi indirimi oldu :) %80 indirim karşı konulamaz cinsten gerçekten :)

 Biliyorum biraz abarttım ve tüm seriyi aldım ama çok sevimliler :)
Ruj ve glosslar 3.50 tl
BB krem 5 tl
Farlar 4.40 tl
Allıklar 6.90 tl

Diğer alışverişlerim ise aksesuar ve kıyafet üzerine oldu :)

İlk olarak çok beğenerek aldığım Koton gömlek :)

 Bu gömlek 60 tl den 20 tl ye düşmüş :) Ve artık benim :)

De facto dan aldığım ürünlere bakalım şimdi :)

 Metal detaylı eldiven 17.90 tl
Şapka 12 tl

Sıra C&A mağazasından aldığım güzel elbise de :)

LCW mağazasından kendi seçip yaptığım eldiven şapka takımım :)

 Takım olarak 35 tl

Ve son olarak Gezer mağazasından aldığım önü deri detaylı hırka :)



Umarım sizlere fikir verebilmişimdir :)

Herkese güzel günler diliyorum :)

Yves Rocher Yeşil çay özlü makyaj temizleyicisi


 Herkese merhabalar :) Yine uzun zamandır yazı yazamıyorum :( Ve çok özledim ...

Çok fazla sizinle paylaşmak istediğim durumlar oluyor ama ben bir türlü fırsat bulamıyorum umarım hayatım yakın zamanda düzene girer :(

Bugün sizlerle paylaşmak istediğim ürün bioderma dan sonra çok beğendiğim bir makyaj temizleyicisi.

Yves rocher'ın bu makyaj temizleyicisi son zamanlarda favori temizleyicim olmuş durumda...

 Denemek amaçlı aldığım sonrada çok beğendiğim için yedeklediğim bir ürün oldu. Cildimde hiç bir sorun yaratmadı. Bazen kızarıklık sorunları yaşıyorum .Bu ürün o durumda çok işime yarıyor ve cildimin sakinleşmesini sağlıyor. Cildimi derinlemesine temizlemiyor ama yıkama jeli kullandığım için bu konuda çok sorun yaşamıyorum. Sadece makyaj temizleyicisi kullananlara yeterli gelmeyecektir. Ama benim gibi ardından yıkama jeli kullanıyorsanız ve cildiniz yatışsın da istiyorsanız güzel bir tercih olacaktır.

 Ürün aynı zamanda detoks etkili olduğunu söylüyor :)

Ürün miktarı biraz az gibi gelsede bir aydan fazla bir süredir kullanıyorum şişenin yarısına geldim.(200ml)

Fiyatı 25-30 tl arasında değişiyor...

Şimdilik hoşçakalın :)