İzleyiciler

22 Ocak 2014 Çarşamba

H&M Gel Eyeliner


 Herkese merhabalar :)

Bugün sizlere merak edilen ve benim bu yıl Wishlist'im de bulunan bir ürünü tanıtacağım sizlere...

Herkesin bildiği gibi H&M in kozmetik ürünleri hem ucuz hemde performans açısından gerçekten güzel :)  Gel eyeliner ı sitede ilk gördüğümde çok merak etmiştim. İhtiyaç dolayısından değil sırf meraktan :) Çünkü Maybelline gerçekten yeterli geliyordu :)

Gördüğünüz gibi çok ufak bir kutuda kendisi. Tahmin edebileceğiniz boyuttan biraz daha küçük gördüğünüz zaman hayal kırıklığına uğramayın :) Plastik bir kapta kendisi. Ve fırçasıyla birlikte. Üst kısmını Çektiğiniz zaman fırçasını görebiliyorsunuz.

 Fırçası açıılı bir eyeliner fırçası değil. Dz bir fırça. Ben böyle fırçalarla uygulama yapmayı pek sevmiyorum. Ben jel eyelinerla rda Avonun fırçasını gerçekten uygulama açısından çok beğeniyorum. Ama kendi içinden çıkan fırçada kesinlikle kötü değil. Denediğim zaman kolay uyguama yapılıyor. Ama çok ince bir eyeliner çizgisi çekmekte zorluyor.

 Kalıcılık konusuna geldiğimiz zaman ise kullandığım zaman 8-9 saat boyunca hiç bozulmadan gözümde kalıyor. Ama ben far bazı da kullanıyorum. Bunu da dikkate almak gerekir. Ama yapı olarak maybelline e çok benzediği için bazsız da kolayca dağılıcağını düşünmüyorum. Çünkü çok çabuk sabitleniyor kendisi.




 Eyeliner ın rengine baktığımız zaman ise yeterince siyah :) Ama fırçaya çok ürün almazsanız istediğiniz siyahlığı tam elde edemeyebilirsiniz. Ben bozulma yapmadığı için iki kat geçebiliyorum.

Gözümdeki duruşu ise şu şekilde...




 Ben bu ürünü severek kullanıyorum. Umarım kısa sürede kurumaz ve uzun süre kullanabilirim :) Fiyatı ise 9.90 tl .

Sevgiyle kalın :)

3 yorum:

  1. Flormarin jel eyelineri ile ikiz bunlar. :)
    Sonradan yapan hangisi bilmiyorum ama keske farkli yapsalarmis. Ilgili yazim
    http://makyajurunlerm.blogspot.com.tr/2014/01/floormar-jel-eyeliner-ile-maybelline.html?m=0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben flormari kullanmadigim icin bilmiyorum ama gordugum kadariyla sekil olarak cok benzerler :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil