İzleyiciler

27 Ocak 2014 Pazartesi

Rival De Loop CC Krem


 Merhaba arkadaşlar :) Son zamanlarda bb ve cc kremler çok gündemde :) bb kremleri çok sevdim ama cc kremlerle tam olarak anlaşamadık sanırım. Kullandığım cc kremlerde genel olarak daha az kapatıcılık durumu gözledim buda benim pek hoşuma giden bir durum olmadı açıkcası :)

Ve en son Rossmann indirimde fiyatından dolayı ok merak ettiğim bu cc kremi bir süredir deneyimledim ve şimdi yazısını hazırlayabiliyorum :)

 Rival de Loop markasının bir kaç ürününü kullandım ve sevdiğimi söyleyebilirim. Hem güvenilir bir marka da olduğunu düşünüyorum. Zaten uygun olan fiyatları varken birde indirim olunca almamak elde değil :) Bu kremi de ben indirimde 5 tl gibi bir fiyata aldım.



Ürün koruma anlamında da çok iyi ayrı bir kutudan çıkıyor. Bazı firmalar maaesef bunu bile düşünmüyor. Bendeki rengi açık tonu (Hell ) . Ancak bu kremde ben ve benim gibi hep aynı sorunu yaşayan kişiler çok. Maalesef rengi açık ton olmasına rağmen çok koyu.


 Firmanın ürün hakkındaki vaatleriyse bu şekilde...

Gelelim ürünün yappısına... Ben bu ürünün yapısını aslında beğendim. ok akışkan bir yapısı yok. Çok da katı bir yapısı yok. Tam olması gerektiği gibi. Kolay dağılıyor ama cilt biraz zor emiyor. Bütünleşme sıkıntısı biraz büyük. Ben bu ürünü renginden dolayı direk tek başına kullanamıyorum. Fondötenim altına baz olarak uygulayarak kullanmaya çalışıyorum. Bu şekilde iyi bir kullanım sağlanıyor. Buğday tenli kişilere renginin uyacağını düşünüyorum. Ama beyaz tenlilere çok koyu gelecektir.


Yapısı ve rengi ise bu şekilde...


Daha açık bir rengi çıkarsa sevebileceğimi düşünüyorum. Ancak şu anda anlaşamadık kendisiyle :(

Sevgiyle kalın :)

2 yorum:

  1. ben de indirim zamanı alıp almamakta çok kararsız kaldım ama nivea bb krem deneyimimden sonra gözüm çok korktu:) tester da yoktu ama hala merak ediyodum. Paylaşım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) fiyattan dolayı merak edilmiycek gibi değil bb krem de benim favorim kesinlikle garnier :)

      Sil