İzleyiciler

26 Aralık 2013 Perşembe

The Balm Ürünlerim :)

 Merhaba arkadaşlar :) Hazır bu hafta Gratis'te The Balm'ın ürünlerinde %40 indirim varken size de yardımcı olması açısından bu markaya ait elimdeki ürünleri sizlere göstermek ve genel bir yorumda bulunmak istedim.

  The balm markası bizleri en çok dış görünüşleriyle kendine çeken bir marka :) Retr tarzıyla kalbimizi fetih etti :)  Üürnlere geldiğimizde ise içerik açısından bir çok markaya göre çok temiz ve kullanırken daha bir güvenle kullanabiliyoruz.

 Buradaki paletlerin ve bazı ürünlerin ayrıntılı yazıları bloğum da mevcut. Bu marka dan aldğım tüm ürünleri çok severek kullanıyorum. Cildimde hiç bir soruna yol açmadı bugüne kadar.

1) Shady Lady palet : Bu paletteki far renkleri benim özel günlerde tercih ettiğim renklerden ve yapı olarak diğer paletlere göre sanki daha kalıcı . Gramaj olarak ta diğer paletlere göre daha fazla.

2) Balm Shelter:  The balm'ın renkli nemlendirici ten ürünü :) Bu ürünün bloğum da detaylı yazısı şimdilik yok ama çok severek kullandığım bu ürünün yazısı yakın zamanda bloğum da olacaktır. Hafif kapatıcılık arayan herkese önerilir.

3) Balm Jovi Palet: Bana göre the balm ın bu paletine sahipseniz yanınıza bir eyeliner ve ten ürünü alarak bir seyahate bile gidebilirsiniz. İçinde farları aydınlatıcısı allığı ve rujları mevcut. Bu yüzden de çok kullanışlı. Ne almalıyım diye düşünüyorsanız hiç düşünmeden gidip bu paleti alın :) Hem bu palet sayesinde bir çok the balm ürününün küçük boyuna da sahip olmuş oluyorsunuz.

4) Down Boy Allık : The balm'ın tebeşir pembe tonlarındaki beyaz tenli bayanlara daha çok yakıştırdığım allığı :) Kendisi benim ilk The balm ürünümdür.


5) Hot Mama Allık :  Almakta biraz geç kaldığım en ama en sevdiğim allığım :) İyi ki almışım. Tüm tenlere çok yakışacak joker bir allık :) İçinde hafif altın ışıltılar bulunduran süper bir şeftali rengi yazısı yakında :)

6) Put A Lid On It Far Bazı : Hayatımda asla değiştirmeyeceğim ve çok zor bulduğum far bazım. Saatlerce göz makyajımın bozulmamasını sağlayan mucizevi ürünüm.

7)Sexy Mama Pudra: Yine makyaj sabitlemede ve renk sorunun yaşanmayacağı pudra :) İçindeki yağ emen tanecikler sayesinde parlamayı önlüyor :)

8) Nude Tude Palet :  Günlük makyajlarda kullanmak için ve doğal tonları sevenler için biçilmiş bir palet :) Çok severek kullanıyorum. İçinde fırçasıda bulunduğu için daha bir güzel :)


 Benim The balm ürünlerim ve önerilerim bu şekilde :) Sizlerin önerilerinizi ve merak ettiklerinizi öğrenmeyi çok isterim.

Sevgiyle kalın :)

2 yorum:

  1. Hepsinin hastasıyım! :)
    Shady Lady ve Down Boy hariç hepsi var bende. :)
    Voyage Paleti de tavsiye ediyorum renkler çok hoş.Fırçalarını da çok severek kullanıyorum ben. :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. voyage paletin fiyatı bana çok fazla geldi. Ve genelde renk tonları paletlerin hep aynı gibi sanırım daha fazla ürününü almam :(

      Sil