İzleyiciler

14 Temmuz 2013 Pazar

Garnier Ambre Solaire BB Krem 50 spf


 Herkese uzun bir aradan son Merhaba :) Post yazmayı çok özlemişim :) İlk olarak da yaz için yeni aldığım bu kremden bahsetmek istedim geçenlerde 2 günlüğüne Gratis'te Garnier ürünlerinde % 40 indirim ve 2 ürün alana güneş snrası krem hediye idi. Bende bu indirimden faydalanarak hem renkli olanında hemde renksiz olanından yüz için güneş kremi aldım. Genel olarak Garnierin ürünlerinde koruma anlamında çok memnunum geçen yılda vücut için olan kremini kullanmıştım. Gelelim ben bu bb kremi neden aldım. Bu bb krem olduğu için yanıltmasın sizleri aslında havuz ve denizde kullanabileceğiniz bir krem.
 Ben bu ürüne neden ihtiyaç duydum peki. İlk olarak beyaz tenliyim ve çok hassas bir cilde sahibim. Sertçe dokunsam bile kızarır. Ayrıca zaman zaman çene bölgemde sivilce sorunu yaşayabiliyorum ve kırmızı küçücük bile olsa rahatsız ediyor beni. E sonuç olarakta tatil döneminde havuza girerken çok rahatsız oluyorum hep aklımdan keşke havuza girerken de en azından ten ürünü kullanabilsem diye. Gratis te de bu ürünü görünce rengine bile bakmadan direk aldım.
 Gelelim Eve gelip ürünü açtığımdaki manzaraya. Krem kesinlikle çok koyu bir renge sahip. Ancak günlük kullanacaksanız üstüne pudrayla çok sorun olmaz. Ama benim gibi ok beyazsanız biraz sorun olabilir çok iyi cildinize yedirmeniz gerekiyor ama hala koyuluk kalıyor. Ben şimdilik havuzda kullanmadım günlük hayatta da bu koyuluk problemini biraz olsun pudrayla hallettim. Ayrıca ürün bildiğimiz garnier bb kremleri gibi kapatıcı değil çok ince bir yapısı var. Sadece biraz ışıltı ve biraz da kırmızılıkları kapatabiliyor. Peki benim için yeterli oldu mu kısa vada de hiç yoktan iyidir diyorum :) Ayrıca ürünün kabına aldanmayın 50 ml :) Aynı gramajda güneş kremini renksiz olanını  8 tl ye alırken bu ürün 24 lira :) İndirimsiz fiyatı ise 40 tl ... Benim gibi indirimde denk gelirseniz şans verin deerim ama 40 tl edeceğini düşünmüyorum.



Gördüğünüz gibi ürün ışıltı konusunda gayet başarılı :) Ayrıca güneş kremlerinin en çok sevdiğim yanı kokusu o kokuyu aldığım zaman kendimi gerçekten Ankara' da değil de deniz kenarında bir yerde gibi hissediyorum sırf bunun için günlük hayatta bu ürünü kullanabilirim :)

1 yorum:

  1. Güneş kremine ihtiyacım olduğu bi anda girdiğim markette karşılaştığım bi ürün..önceden bu ürünle ilgili hiç bilgim yoktu aciliyetten aldım.o gün şansıma %40 indirimdeydi.
    Yüzünde güneşten dolayı ciddi cilt lekeleri olan biriyim.su anda lekelerim için tedavi uyguluyorum.gündüzleri hem kapatıcı olarak hem güneşin zararlı ışınlarına karşı kullanmaya başladım. .başladığım andan itibaren çok memnun kaldım.icerigindeki gliserin ile nemlendirme de sagliyor.cildi karma olan biri için ideal diye düşünüyorum.bitince kesinlikle tekrar alıp kullanacagim bi ürün.teşekkürler garnier..

    YanıtlaSil